taverlani catering

catering
op
locatie

Ontdek
uw smaak

Hapklaar
of op maat

Lekkere gerechten voor een gezellig onderonsje of een feest voor je ganse firma? Elke portie is met liefde gemaakt. Of het nu gaat om 40 of 1.000 gasten: we verwennen je culinair volgens de regels van de kunst.

Kan je moeilijk een keuze maken of heb je liever een feest op maat? Contacteer ons dan voor een afspraak 050 / 27 73 72 of via mail info@taverlani.be.

catering

BEKIJK
ONZE
FORMULES

De passende aanpak voor elke gelegenheid. Simpel en lekker of uitgebreid en luxueus?
Alles kan. Kies een van onze bestaande formules of stel zelf je culinaire droom samen.

À la carte

Stel zelf je menu samen volgens je eigen smaak en wensen. Van hapje tot voorgerecht. Van hoofdgerecht tot dessert. Jij kiest, wij koken. Een menu à la carte kan voor elke gelegenheid.

 

Contacteer ons voor meer info

Walking dinner

Kies voor een walking dinner in een losse sfeer. Terwijl je geniet van een glaasje, verwennen we je smaakpapillen tijdens meerdere verrassende gangen. Van gazpacho tot carpaccio. Van aperitief tot dessert genieten van lekker eten. 

Contacteer ons voor meer info

Receptie

Heerlijke hapjes om de eerste honger te stillen bij een glaasje van je favoriete feestdrank? Kies je warme en koude tapas of ga voor klassieke knabbels. Maak het gezellig én smakelijk.

 

Contacteer ons voor meer info

Huwelijk

Stel je feestmenu zelf samen en geniet samen met je gasten van een huwelijk in stijl. Neem plaats aan de rijkelijk gedekte tafel en deel je gastronomische belevenis. Wij serveren de gerechten, jij geniet.

 

Contacteer ons voor meer info

Babyborrel

Toost op je kleine spruit en kies zelf hoe je dat doet. Met hippe streetfood of een snelle hap, feestelijk of huiselijk. De perfecte formule voor een originele babyborrel of doopfeest.

 

Contacteer ons voor meer info

Eetfestijn

Traditionele smaken in een nieuw jasje. Voor je vereniging of sponsormaaltijd maken we het lekker, geestig en gezellig. Geniet van de klassieke Vlaamse keuken. Beenhesp of balletjes in tomatensaus uit grootmoeders kookboek?

Contacteer ons voor meer info

Nog niet
in the mood?

Laat je verleiden
of inspireren door
onze referenties.