taverlani catering

at your
service

Ontdek
uw smaak

3 generaties
culinair
vakmanschap

Taverlani is meer dan 40 jaar ervaring en 3 generaties culinair vakmanschap. Opgegroeid in de smakelijke wereld van hun ouders zetten zussen Evi en Delphine het levenswerk verder. Met heerlijke gerechten, flexibele service en een passie voor traditie.

Waarom Taverlani, Onze smaakmakers en het team

over ons

Genieten van lekkere gerechten en vlekkeloze catering start met weten wat jij het liefste wil. Niets moet, alles kan. In een gemoedelijke sfeer overlopen we al je wensen. Die persoonlijke aanpak maakt van je feest een unieke gebeurtenis op maat.

Proef van al het lekkers wat de streek te bieden heeft, elk seizoen opnieuw. We hebben een voorliefde voor producten en ingrediënten van eigen bodem. Heerlijk en eerlijk. 

Laat je verrassen door oude tradities. Vertrouwde smaken krijgen een creatieve twist. Ontdek op je bord en in je mond frisse combinaties van klassieke bereidingen..

Groenten van de boer om de hoek of vis rechtstreeks uit de Noordzee. We werken met dagverse producten en dat proef je. Een plezier in de keuken en een smaakbom op je bord.

Onze keuken staat in Hertsberge, nabij Brugge. Van hieruit verzorgen we catering in gans West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Onze mobiele keuken komt met veel plezier tot bij jou. 

Lekkere gerechten voor een gezellig onderonsje of een feest voor je ganse firma? Elke portie is met liefde gemaakt. Of het nu gaat om 40 of 1.000 gasten: we verwennen je culinair volgens de regels van de kunst. 

Onze
smaak
makers

Delphine
Lanckriet

Creatieve chef en spontane wereldreiziger. Chef Delphine combineert traditionele gerechten met vernieuwende ideeën. Wereldkeuken of grootmoeders recepten? Laat je verrassen door haar unieke kijk op gastronomie vol eerlijke producten, dagverse ingrediënten en een uitnodigende presentatie.

Evi
Lanckriet

Joviaal, gezellig en altijd praktisch. Evi is je aanspreekpunt en begeleidt je van start tot finish. Natuurlijk ontvangt ze je met open armen om je feest en menu samen te stellen. Maar ook tijdens je feest is Evi druk in de weer. Ze is die onzichtbare wervelwind die achter de schermen elk detail onder handen neemt.  Zodat jij zorgeloos geniet.

Professioneel team

Uiteraard staan nog veel meer helpende handen klaar om je feest
tot een culinair hoogtepunt te brengen. Ons professioneel team bedient
je gasten met een glimlach. Hulp nodig bij de aankleding of afbraak
van je culinair avontuur? We helpen je graag.